Keresés
  • Agi

Elindult a BEAC kosaras webshop és a támogatói program

Frissítve: 2020. okt. 21.

Álmodtunk egy webshopot

Régóta álmodtunk róla, most pedig a tettek mezejére léptünk: létrehoztuk a BEAC kosaras webshopot, hogy minden napra becsempészhessetek magatoknak valamit, ami kedvenc csapatotokra emlékeztet benneteket! 

Elindulunk, és folyamatosan bővíteni fogjuk a kínálatunkat, hogy minél több fekete-fehér relikviából választhassatok. Találtok nálunk most bögrét, nyakbaakasztót, ülőpárnát (a Gabányi kemény padjain jól jön, tudjuk...), tollat, zoknit, maszkot és hamarosan érkeznek majd a további ruhadarabok is.  Azt szeretnénk, hogy ne csak a lelátón ülve és a meccsen szurkolva, hanem a mindennapokban is ott lehessen a fekete-fehér életérzés veletek, és minden pillanatban érezhessétek: egy közösségnek, a fekete-fehér családnak a tagjai vagytok.
Regisztrációs rendszer és támogatói program indul

Még egy nagy újdonságot hozunk be a hétvégi, október 24-i mérkőzésünktől kezdődően. Mérkőzéseink ezentúl előzetes regisztrációt követően lesznek látogathatóak. A jelenlegi vírushelyzetben különösen fontos, hogy amennyire tehetjük, vigyázzunk egymásra, a fertőtlenítés, lázmérés és a maszkviselés mellett tartsuk a megfelelő távolságot egymástól. Ennek érdekében sajnos kénytelenek vagyunk a mérkőzésre látogatók számát is korlátozni, de senkit nem szeretnénk az ajtóból visszafordítani. Ezért hoztuk létre ezen a felületen a regisztrációs rendszert, melynek segítségével saját szurkolóink és vendég szurkolóink is igényelhetnek jegyet mérkőzéseinkre. Az online regisztrációt követően a jegy e-mailben érkezik a megadott e-mail címre, minden jegy egyedi QR kódot tartalmaz. Ezt a QR kódot telefonon vagy nyomtatva is be lehet mutatni a belépéskor. 

A beléptetéssel kapcsolatban részletes tájékoztatás lesz elérhető honlapunkon és a www.beac.hu/kosarlabdaoldalon is.

Kérjük, ezt kísérjétek figyelemmel, mert ebben a helyzetben regisztráció nélkül nem fogunk tudni beengedni benneteket!

Támogass minket, ha teheted 

Mérkőzéseink évek óta ingyenesen tekinthetőek meg, ezen pedig nem szeretnénk változtatni, így a felületünkön továbbra is ingyenesen igényelhetőek lesznek a belépőjegyek. Ugyanakkor nem titkoljuk, hogy a COVID járvány bennünket is súlyosan érint pénzügyileg. Ezért létrehoztunk egy támogatói jegy- és bérletrendszert, azoknak, akik úgy érzik, megtehetik, hogy hozzájárulnak egy kicsit a csapat és az egyesület működéséhez.

Minden mérkőzésünkre lehetőség van támogatói jegy vásárlásra, melynek ára 1500 Ft. Emellett lehetőség van bronz, ezüst és arany támogatói bérlet vásárlásra is, ezek megvásárlásával egy nagyobb összegű támogatást tudsz a csapatnak nyújtani, amit mi a pályán nyújtott jó játék mellett is igyekszünk majd meghálálni neked. 

Bérletek ára:

Bronz: 5000 FT

Ezüst: 10000 FT

Arany: 20000 FT


89 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése